Uslovi korišćenja


Upotreba sajta:

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta NANA kozmetika isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. Korisnicima sajta NANA kozmetika strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja sa sajta. Nedozvoljeno korišćenje sajta smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Opšti uslovi:

1. Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši potvrdu u roku od 1 dana putem elektronske pošte  i dostavi sve potrebne podatke vezano za plaćanje, kao i troškove isporuke

2. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbina je neopoziva

3. Prodavac se obavezuje da poručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku

4. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca telefonskim putem ili putem elektronske pošte

5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene porudžbine

Garancija kvaliteta:

NANA kozmetika garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu.
* Ispravnost proizvoda ispitao CIN, po članu 106 Pravilnika o uslovima u pogledu zdravstvene ispravnosti predmeta opšte upotrebe koji se mogu stavljati u promet (Sl. list SFRJ broj 26/83, 61/84, 56/86, 50/89 i 18/91)


Privatnost podataka:

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, (za pravna lica naziv firme i PIB), adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. U ime NANA kozmetike obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo e-mail obaveštenja. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni NANA kozmetike odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.
 
Saglasnost i promene uslova:

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. NANA kozmetika se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Hvala na poverenju.